Комерційна нерухомість у Івано-Франківську на Прозорро.Продажі

Всі новини
05 лист. 2021
Теги:

Купити комерційну нерухомість у Івано-Франківську на Prozorro.Sale

Купуючи комерційну нерухомість у Івано-Франківську чи іншому регіоні на аукціоні Прозоро.Продажі, ви отримуєте прибуткові активи за дуже привабливою ціною. Такі угоди є повністю прозорими – за змаганням учасників можна спостерігати онлайн в режимі реального часу. Тож будь-які порушення встановленого регламенту легко зафіксувати та оскаржити.

Основні типи нерухомих комерційних активів і як в Івано-Франківську купити такі об’єкти без корупції і порушень законодавства?

Шукаєте спосіб вигідно інвестувати кошти? Комерційна нерухомість – безпрограшний варіант для активних і цілеспрямованих людей, що давно мріють про відкриття власної справи. Об’єкти, головне завдання яких – приносити прибуток своєму власнику, відрізняються не лише фізичними параметрами, а й цільовим призначенням. Саме ці критерії визначають розмір майбутнього доходу.

Де можна купити комерційну нерухомість в Івано-Франківську або будь-якому іншому місті України? Найкраще робити це на електронних аукціонах Прозорро.Продажі. Зручне приміщення для власного магазину, аптеки чи кав’ярні просто у центрі міста – подібне майно тут коштує значно менше, ніж у приватного продавця. Продаючи будинки, споруди та цілі виробничо-складські комплекси, держава швидко позбувається активів, що не використовувалися роками і лише потребували додаткових фінансових вливань з бюджету. Водночас представники бізнесу отримують можливість придбати унікальні об’єкти з налагодженою інфраструктурою. На їх кінцеву ціну впливає кількість учасників, що виявили бажання взяти участь у торгах.

В Івано-Франківську найбільшою популярністю на електронних аукціонах Прозоро.Продажі користуються наступні види комерційної нерухомості:

  • офісна – будівлі і приміщення, у яких працюють співробітники приватних і державних установ, підприємств та організацій. Тут проводять зустрічі з клієнтами, влаштовують різноманітні івенти, конференції і презентації;
  • торгові – цілі будинки, окремі поверхи та частини приміщень, призначені для продажу товарів і послуг (роздрібного або оптового);
  • складські – з розвитком інтернет-торгівлі на ринку комерційної нерухомості в Івано-Франківську, купити яку можна на одному з майданчиків Prozorro.Sale, стрімко зростає попит на добре оснащені приміщення. Тут приймають, зберігають, сортують та пакують товари перед їх відправкою замовнику;
  • промислові – використовуються для розміщення виробничих установок, спеціалізованого обладнання, зберігання сировини, напівфабрикатів, готової продукції.

Купити комерційну нерухомість у м. Івано-Франківськ та інших регіонах на майданчику Prozorro.Sale

Особливістю електронних аукціонів Прозорро.Продажі, на яких купити комерційну нерухомість у Івано-Франківську чи будь-якому іншому місті можна буквально у два кліки, є повна прозорість та відкритість процедури широкому загалу. Цінові пропозиції подаються анонімно, а переможцем система автоматично встановлює учасника, що зробив найбільшу ставку. Такий підхід допомагає уникнути корупційних схем і незаконних зловживань та дозволяє усім бажаючим змагатися за лоти чесно.

Обирайте один з акредитованих майданчиків Prozorro.Sale, знаходьте привабливі для вас об’єкти та перемагайте в торгах!