Через майданчик Української універсальної біржі продали арештованого майна на 50 млн. грн.

Всі новини
22 лип. 2020
Теги:

Завдяки нещодавно ухваленій партнерській програмі СЕТАМ та електронних майданчиків приватні маркетплейси віднедавна теж можуть брати участь у реалізації арештованого майна.

Майданчик Української універсальної біржі відразу розпочав залучати потенційних покупців на торги у системі СЕТАМ. За перші місяці роботи менеджери маркетплейсу повноцінно підготували до таких аукціонів понад 150 учасників, частина із яких стала переможцями.

Загалом через Українську універсальну біржу придбали лотів системи СЕТАМ на суму у майже 50 мільйонів гривень.

Серед цікавих об’єктів, які придбали переможці через майданчик Української універсальної біржі, нежитлові приміщення першого та підвального поверхів у житловій багатоповерхівці Черкас. За понад 600 кв.м. об’єкта переможець сплатив більше 4 мільйонів гривень.

А от за промислове обладнання, серед якого заводські преси, крани, токарні та свердлильні станки та інші верстати і генератори, переможець від Української універсальної біржі сплатив майже 32 мільйони гривень.

Партнерська програма СЕТАМ та електронних майданчиків – це справжній прорив у торгах арештованим майном. Адже додаткові маркетплейси у системі – це здорова конкуренція на аукціонах, і як результат, ринкова ціна за лоти.