Комерційна нерухомість та її реалізація на торгах Прозоро.Продажі

Всі новини
04 лист. 2021
Теги:

Що таке нерухомість комерційна і як її купити на аукціоні Prozorro.Sale

Купівля-продаж комерційної нерухомості на аукціонах Прозорро.Продажі є надзвичайно перспективним напрямком бізнесу. Бажаєте відкрити власну справу, заощадивши початковий капітал? Мрієте про розширення бізнесу, що працює роками? Реєструйтеся на офіційному майданчику, обирайте цікаві об’єкти та перемагайте в торгах. Команда кваліфікованих фахівців вам у цьому допоможе!

Що таке комерційна нерухомість та як вигідно інвестувати кошти на аукціонах Prozorro.Sale

В усьому світі нерухомість комерційна і житлова має принципові відмінності. Остання будується з дотриманням певних технічних вимог та призначена для постійного проживання людей. Тут капітальні житлові будинки, окремі кімнати і квартири повністю ізольовані від вторгнення сторонніх осіб. Це не стосується комерційної нерухомості, що, навпаки, у більшості випадків є громадським місцем з безліччю відвідувачів. Такі будівлі і споруди використовуються їх власником або орендарем для ведення підприємницької діяльності з метою постійного отримання прибутку.

В основному комерційна нерухомість – це будинки, приміщення або об’єкти. Перші мають вигляд розташованих окремо архітектурних споруд, які використовуються для розміщення торгових і бізнес-центрів, готельно-ресторанних комплексів, пансіонатів, будинків відпочинку. Приміщенням називають частину будівлі, наприклад, перший поверх житлового будинку, де можна відкрити магазин, аптеку чи спортивний гурток. Об’єкти (в основному промислового призначення) можуть бути двох типів: ті, що безпосередньо приносять прибуток, або ж створюють необхідні умови для його отримання.

Світова пандемічна криза внесла корективи в сферу оренди і продажу комерційної нерухомості в Україні. У другій половині 2020 року ми спостерігали, як масово зачинялися крамниці, офіси, кафе і ресторани. Однак бізнес поступово адаптується до нових умов, тож попит на приміщення, призначені для комерційної діяльності, лишається практично незмінним.

Купити комерційну нерухомість в Україні на майданчику Прозоро.Продажі

Вільний продаж комерційної нерухомості на електронних аукціонах Prozorro.Sale – це оптимальний спосіб придбати цікавий актив, не занурюючись у тіньові договорняки та корупцію. За останні п’ять років на акредитованих майданчиках, підключених до Центральної бази даних, відбулося 408 тис. прозорих торгів, завдяки яким бюджет країни вже поповнився на 54 млрд. грн.

Сам процес влаштований так, що учасники не можуть заздалегідь домовитися між собою або якось вплинути на організатора аукціону. В торгах Прозорро.Продажі з реалізації нерухомості, як комерційної, так і житлової, переможцем автоматично визнається той, хто зробив найбільшу ставку. Після реєстрації на спеціальному майданчику, ви легко зможете обрати потрібні об’єкти та подати заявку на участь в електронному аукціоні. Кваліфіковані спеціалісти допоможуть правильно оформити всю документацію, а також дадуть кілька професійних порад, що забезпечать успіх.