Комерційна нерухомість у м. Хмельницький на онлайн-аукціонах

Всі новини
01 лист. 2021
Теги:

Купити комерційну нерухомість у Хмельницькому на Прозорро.Продажі

До комерційної нерухомості Хмельницького належать споруди, будівлі та приміщення, які використовуються для ведення діяльності з виробництва товарів та надання послуг. Такі об’єкти можуть бути обладнані під торгові точки, офіси, промислові центри й т.д. При цьому головна їх особливість полягає в тому, що власники отримують дохід від використання цього типу нерухомого майна.

Для того, щоб купити комерційну нерухомість у Хмельницькому на чесних та відкритих умовах, достатньо зареєструватися та увійти на один з акредитованих торгових майданчиків електронної системи Прозорро.Продажі. Публічні торги різноманітним майном на Prozorro.Sale проходять з 2016 року.

Реалізація комерційної нерухомості у Хмельницькому відбувається в системі Прозорро.Продажі

Комерційна нерухомість у Хмельницькому та інших містах України поділяється на наступні категорії за функціями:

  • приміщення вільного призначення - ресторани, салони краси, розважальна сфера;
  • об’єкти для роздрібної торгівлі - є найбільш прибутковою категорією та включає кіоски, аптеки, супермаркети і т.д.;
  • офісна нерухомість;
  • нежитлове майно індустріального призначення - сюди відносяться різноманітні промислові об’єкти: заводи, фабрики, склади;
  • квартири також належать до комерційної нерухомості в тому разі, якщо вони використовуються для здачі в оренду;
  • нежитлове майно соціального спрямування - медичні центри, оздоровчі та спортивні комплекси.

Найпопулярнішими об’єктами комерційної нерухомості є торгівельні та офісні приміщення. Щоб вдало інвестувати в нежитлове майно, необхідно детально проаналізувати наступні його характеристики :

  1. Вартість - зважаючи на великий вибір комерційних приміщень на аукціонах системи Прозорро.Продажі, діапазон цін також є досить широким.
  2. Стан об’єкту - необхідність ремонту, поверховість і т.д.
  3. Комфортність розташування - цей аспект включає наявність поруч паркомісць та зупинки громадського транспорту, а також екологічний комфорт мікрорайону.

Сьогодні ви можете купити комерційну нерухомість у Хмельницькому чи іншому місті України на аукціонах ТОВ “Українська універсальна біржа”. Також є можливість оренди нерухомого майна, яка має ряд переваг - менші фінансові витрати та простіша процедура оформлення документів. Нерухомість комерційного спрямування може приносити прибуток у двох випадках:

  • ведення самостійної підприємницької діяльності;
  • здача приміщення в оренду.

Купити комерційну нерухомість у Хмельницькому на майданчиках системи Прозорро.Продажі

Купити комерційну нерухомість у Хмельницькому та інших містах України можна для різних цілей:

  • створення офісу;
  • відкриття точки роздрібної торгівлі;
  • ведення бізнес-діяльності і т.д.

Знайти безліч об’єктів комерційного спрямування ви можете на акредитованих майданчиках електронної торгової системи Прозорро.Продажі. Загалом на Prozorro.Sale здається в оренду та продається нерухомість, земля, транспорт та інше цінне майно. За останні 5 років у системі Прозорро.Продажі проведено понад 409 тис торгів, загальний дохід від яких складає понад 54 млрд грн.