Оренда комерційної нерухомості на майданчику Прозоро.Продажі

Всі новини
04 лист. 2021
Теги:

Орендувати комерційні будівлі і споруди на аукціоні Прозорро.Продажі

Як і продаж, оренда комерційної нерухомості на електронних аукціонах Прозоро.Продажі є надзвичайно перспективним напрямком для потенційних інвесторів. Відкриваючи власне кафе, магазин або міні-готель, ви зекономите значну суму. До того ж, тут зустрічаються дійсно унікальні об’єкти, а укладаючи договори в електронному вигляді, переможці торгів уникають бюрократичної тяганини або додаткових платежів «у конвертах».

Комерційна нерухомість і її оренда на електронному аукціоні Прозорро.Продажі

На відміну від житлової нерухомості, комерційна не призначена для постійного проживання людей. Її оренда та продаж є одним з провідних напрямків електронних аукціонів Прозоро.Продажі. Чому ж так вигідно орендувати комерційну нерухомість?

До цієї категорії відносяться будь-які нерухомі активи, що наразі використовуються як джерело прибутків для власника або орендаря. В залежності від технічних характеристик та цільового призначення їх можна розділити на кілька основних категорій:

  • офіси – приміщення, в яких працюють співробітники державних і приватних установ. Це можуть бути цілі бізнес-центри, адміністративні споруди або окремі поверхи чи кабінети, переобладнані під офіси квартири тощо;
  • торгові – магазини, цілі будівлі, облаштовані під ТЦ, спеціально виділені площі, павільйони і кіоски;
  • складські і виробничі – як окремі будинки, так і цілі комплекси, логістичні центри, ангари і цехи, розташовані у промислових зонах або на території великих виробництв;
  • сфера громадського харчування – ресторани, кав’ярні, бари, кафе;
  • готельні – хостели, гуртожитки, апартаменти, що здаються в оренду на обмежений термін, турбази, санаторії;
  • оздоровчі – медичні заклади, клініки, кабінети;
  • сфери послуг – перукарні, салони краси, навчальні класи.

Оренда комерційної нерухомості на Прозоро.Продажі – фактично найлегший спосіб отримати прибуток у найкоротший термін. Навіть у порівнянні з житловими будинками, при однаковій вартості приміщень від оренди торгового центру його власник отримає значно більше грошей. Цей спосіб інвестування вважається ефективнішим за оформлення банківських депозитів чи купівлю цінних паперів. А торги на майданчиках Prozorro.Sale дозволяють державним і комунальним установам здавати комерційну нерухомість в оренду ефективно та прозоро.

Орендувати комерційну нерухомість на майданчику Прозорро.Продажі

Створений п’ять років тому надзвичайно амбіційний ІТ-стартап дозволяє успішно реалізовувати або здавати в оренду різноманітне державне майно – житлову та комерційну нерухомість, земельні ділянки, транспортні засоби, спеціалізовану техніку, вагони «Укрзалізниці», майно банкрутів, дозволи на видобуток корисних копалин та багато іншого.

Пройшовши нескладну процедуру реєстрації на одному з акредитованих майданчиків, ви зможете переглядати актуальні аукціони з категорії «Оренда комерційної нерухомості», обирати потрібні лоти та подавати власні цінові пропозиції. З усіма питаннями щодо участі в електронних аукціонах Прозорро.Продажі звертайтеся до персонального менеджера.