Оренда комерційної нерухомості у Львові та особливості торгів

Всі новини
13 жовт. 2021
Теги:

Комерційна нерухомість у Львові та її оренда на Прозорро.Продажі

Одним із популярних напрямків на торгах Прозорро.Продажі є оренда комерційної нерухомості у Львові та інших містах України. Основна особливість цього типу майна полягає в тому, що воно призначене для ведення підприємницької діяльності та не використовується для постійного проживання людей. Найбільш уживана категорія цього виду приміщень є так звана офісна нерухомість. Вигідно орендувати таке майно можна на акредитованих торгових майданчиках електронної системи Прозорро.Продажі.

У Львові орендувати комерційну нерухомість можна на вигідних умовах

Сьогодні існує великий попит на оренду комерційної нерухомості у Львові та інших містах України. Причиною цього є збільшення кількості різноманітних компаній, які займаються виробництвом матеріальних благ та наданням послуг. Кожна з таких фірм хоче мати свій великий обладнаний офіс. Комерційна нерухомість у Львові та її оренда є привабливою для тих компаній, які не мають капіталу для придбання приміщення. При цьому орендодавець також знаходиться у вигідному становищі, адже отримує щомісячний пасивний дохід.

За цільовим призначенням комерційна нерухомість поділяється на чотири категорії:

  • офісні приміщення;
  • промислова та складська нерухомість;
  • приміщення роздрібної торгівлі;
  • об’єкти сфери послуг.

Перш ніж орендувати комерційну нерухомість необхідно вивчити основні характеристики приміщення. Для прикладу, наявність зупинки громадського транспорту поруч з офісом або кафе значно підвищує привабливість та збільшить доходи вашого бізнес-проекту. Також для укладення договору з оренди об’єкта необхідно вирішити ряд бюрократичних завдань. Найкраще з цим допоможуть фахівці акредитованих майданчиків системи Прозорро.Продажі.

Зрозуміло, що частина компаній не може придбати приміщення. Саме тому, для них актуальною є оренда комерційної нерухомості, яка має ряд переваг над купівлею:

  • значно менші фінансові витрати;
  • процедура оформлення документів є простішою.

З кожним роком зростає кількість підприємств та компаній, які зацікавлені в оренді комерційної нерухомості у Львові. Найкращим способом знайти потрібний об’єкт є торги нежитловими приміщеннями на Прозорро.Продажі.

Комерційна нерухомість у Львові в оренду здається на майданчиках електронної системи Прозорро.Продажі

Успішність та майбутні прибутки вашого бізнесу багато в чому залежать від вдалого вибору нерухомості. Приміщення, яке розташоване у вигідному місці притягує до себе клієнтів, а відповідно й підвищує дохід для підприємця. Тому для ведення бізнесу не обов’язково купувати нерухомість, для початку її можна просто орендувати.

Проведення аукціонів нежитловим майном на чесних умовах відбувається на акредитованих майданчиках торгової електронної системи Прозорро.Продажі. Вже зараз тут можна знайти безліч лотів з оренди комерційної нерухомості у Львові та інших містах України.