Продаж землі у Києві на електронному аукціоні Prozorro.Sale

Всі новини
28 квіт. 2022
Теги:

Продам землю у м. Київ на офіційних майданчиках Прозорро.Продажі

Відтепер продаж землі в Києві та інших містах України проходить повністю прозоро. Завдяки електронним аукціонам Prozorro.Sale вигідно інвестувати кошти або розпочати власну справу у одному з найбільших та найдавніших міст Європи тепер можна без хабарів і договорняків з місцевою елітою. Бізнес-центр, торгово-розважальний комплекс, готель або стильний заклад харчування – втілити давню мрію в реальність легко. Достатньо зробити буквально два кліки мишкою.

Продам землю в Києві або іншому місті України на аукціоні Прозорро.Продажі

Розташована на берегах Дніпра, наша столиця на весь світ відома як політичний, транспортний, соціально-економічний, історичний, культурний та релігійний центр української держави. Саме тут розміщуються усі центральні органи влади, дипломатичні місії інших держав та офіси найбільших компаній – як вітчизняних, так і закордонних. Сьоме в Європі за кількістю населення, місто-мільйонник має вигідну транспортну розв’язку. Літаком, потягом, маршруткою, кораблем або власним автомобілем – сюди напряму можна дістатися з будь-якої точки країни.

Якщо провести моніторинг оголошень з продажу землі в Києві, можна дізнатися середню вартість ділянок під забудову, призначених для спорудження закладів оздоровлення або відпочинку. Звичайно, їх вартість напряму залежить від місця розташування та наявної інфраструктури. Так, сотка землі у передмісті може коштувати від 500$. Надалі чим престижніший район, тим дорожчими у ньому будуть земельні ділянки. Наприклад, в Оболонському або Дарницькому р-ні їх вартість починатиметься з 2000-3000 дол. за сотку. В той час як більш елітний Поділ та Печерськ обійдуться потенційним покупцям щонайменше у 15 000 дол. за 100 м2.

Більшість українців традиційно процес продажу землі у Києві пов’язують з тіньовими махінаціями та корупційними домовленостями між «своїми». Однак після ухвалення закону про реалізацію або здачу в оренду державних і комунальних угідь на електронних аукціонах Прозоро.Продажі, такі угоди мають усі шанси назавжди позбутися незаконних договорняків та усім звичних відкатів.

Продати землю в м. Київ на акредитованому майданчику Prozorro.Sale

Швидкість, доступність, ефективність – свого часу прогресивний ІТ-стартап спричинив справжній фурор, ставши прикладом успішного подолання корупції в сфері управління державними і комунальними активами. Завдяки кільком десяткам конкуруючих майданчиків, що отримали відповідний дозвіл та технічно під’єднані до електронного модуля Прозорро.Продажі, до торгів з продажу землі в Києві вдається залучити набагато більше учасників. Відтак у ході чесного змагання лоти вдається реалізувати за їх реальною ринковою вартістю.

Більше інформації про придбання ділянок у столиці та інших містах України на сучасних аукціонах Prozorro.Sale ви можете дізнатися у консультантів обраного майданчика. Підписуйтеся на електронну розсилку та першими отримуйте сповіщення про публікацію вигідних торгів.