Продаж землі в Миколаївській області на е-торгах

Всі новини
08 квіт. 2022
Теги:

Продати землю в Миколаївській області можна онлайн

Аукціони з продажу землі в Миколаївській області та інших регіонах України відкривають перед інвесторами можливість розпочати новий або розширити вже наявний бізнес. Ведення товарного сільського господарства, зведення житлового чи комерційного комплексу, обслуговування інфраструктури промисловості, транспорту тощо - кожен із цих видів діяльності потребує угідь. Саме тому аукціони з продажу землі й мають неабиякий попит.

Для участі в торгах достатньо пройти процедуру реєстрації на одному з майданчиків системи Прозорро.Продажі (яких сьогодні нараховується більше 40-ка).

Землю в Миколаївській області продати можна через онлайн-торги

Протягом останніх двох років українська влада кардинально змінювала відносини у сфері реалізації угідь. За цей час було прийнято низку законів та постанов мета яких - зробити ринок з продажу землі в Миколаївській області та інших куточках України абсолютно відкритим. Досягнення цього завдання стало можливим завдяки переведенню торгів в електронний формат.

Загалом на онлайн-аукціонах для потенційних інвесторів доступні ділянки наступного цільового призначення:

  • аграрні - найпопулярніша категорія. Такі угіддя використовуються з метою ведення товарного сільського господарства або розташування інфраструктури відповідної галузі;
  • під забудову - для будівництва об’єктів житлової, громадської та комерційної сфер;
  • оздоровчо-рекреаційні - передбачають експлуатацію лікувальної інфраструктури (лікарні, санаторії, джерела тощо);
  • водного фонду - використовуються для облаштування прибережних зон (пляжів);
  • промисловості, енергетики, транспорту, оборони та зв’язку - такі угіддя експлуатуються для обслуговування інфраструктури вищеназваних галузей.

Основною проблемою українського ринку землі було його майже тридцятирічне перебування в тіні. Тобто, ділянки реалізовувалися з використанням різних махінацій, що не дозволяло Держбюджету отримувати кошти з кожної операції “купівлі/продажу” у повному обсязі. Для вирішення цієї проблеми було прийнято рішення про переведення земельних торгів у електронний формат. Відтепер ніякі корисні зв’язки чи хабар ніяк не можуть вплинути на кінцевий результат аукціону.

Продаж землі в Миколаївській області відбувається в онлайн-форматі

Сьогодні електронні торги з продажу землі в Миколаївській області та інших регіонах України проходять в електронному форматі у системі Прозорро.Продажі. Відтепер для участі в аукціоні достатньо зареєструватися на одному з-понад 40-ка акредитованих майданчиків Prozorro.Sale.

Нагадуємо, що у разі виникнення проблем на будь-якому етапі торгів ви можете звернутися за консультацією до фахівців обраної платформи. Крім власне розв’язання проблеми, вам нададуть повний спектр інформації для розробки переможної стратегії.

Реєструйтеся на будь-якому з майданчиків, використовуйте допомогу фахівців та перемагайте у справедливих торгах!