Зняти комерційну нерухомість в Україні на офіційних торгах

Всі новини
08 лист. 2021
Теги:

Здам комерційну нерухомість на аукціонах Прозорро.Продажі

Сьогодні вигідно зняти комерційну нерухомість можна на аукціонах електронної системи Прозорро.Продажі. Щодня на офіційних майданчиках Prozorro.Sale публікуються нові торги, які можуть задовольнити ваші потреби. Тут ви знайдете різноманітну комерційну нерухомість, яка не поступається за ефективністю інвестування житловому майну. Загалом нежитлові об’єкти використовуються для ведення бізнес-діяльності.

Зніму комерційну нерухомість за вигідними умовами

Комерційною нерухомістю називаються приміщення, які не належать до житлового фонду та не експлуатуються для постійного проживання. Але головною особливістю цього типу об’єктів є те, що вони використовуються для ведення підприємницької діяльності (виробництва товарів та надання послуг), у результаті чого власник отримує прибуток.

Процес здачі комерційної нерухомості в оренду передбачає щомісячну плату. Такий стан справ вигідний як для орендодавця, який кожного місяця отримує пасивний прибуток, а в разі необхідності він може продати приміщення, так і для орендаря, який за досить невеликі кошти отримує у своє користування об’єкт. Перевагою ринку нерухомого житла є його стабільність та передбачуваність.

Категорія “комерційна нерухомість” включає в себе безліч об’єктів, але загалом її поділяють на такі групи за сферою використання:

  • офісні приміщення;
  • промислові об’єкти;
  • нежитлове майно вільного використання;
  • об’єкти роздрібної торгівлі.

Аналіз ринку нерухомого майна наштовхує на висновок, що найбільший попит сьогодні існує на офісні та торгові приміщення.

В оголошеннях “зніму комерційну нерухомість” на Прозорро.Продажі, окрім власне будівель, можна також знайти природні багатства: ліси та водні об’єкти, що фізично “прив’язані” до землі. Сюди належать і майнові права на земельні ділянки. Тобто, будь-яка нерухомість, експлуатація якої передбачає отримання прибутків, називається комерційною. Просто зараз на акредитованих майданчиках електронної системи Прозорро.Продажі ви можете взяти участь в онлайн-аукціонах з продажу нерухомого майна.

Зняти комерційну нерухомість на майданчиках системи Прозорро.Продажі

Нежитлова нерухомість для ведення бізнес-діяльності - на Prozorro.Sale кожен знайде потрібний лот за вигідними умовами. На даний момент у системі Прозорро.Продажі проведено понад 409 000 відкритих торгів різноманітним майном. Загалом ці аукціони принесли до Державного бюджету більше 54 млрд грн доходу.

Сьогодні актуальною є інформація про те, як зняти комерційну нерухомість. Зробити це можна на будь-якому акредитованому майданчику електронної системи Прозорро.Продажі, яка гарантує відкритість процесу торгів та широкий вибір активів, які можна купити або взяти в оренду. Потрібно лише пройти просту процедуру реєстрації на будь-якій платформі. Зробити це можна за наявності стабільного інтернет-з’єднання “у два кліки”. Дізнатися деталі торгів нерухомістю можна від фахівців того майданчику, на якому ви зареєструвалися.